Decoratie

Wij maken veel mooie decoratie artikelen in onze eigen werkplaats voor u op maat!

Sinds kort richten we ons op een totaalconcept van een hele woning inrichten. Hierbij moet u denken aan de kleinere decoratie artikelen. Zoals; stalen / houten spiegels, bijzetbankjes, raamdecoratie, kettinghouders en verlichting. 

Binnen Mijnmeubel zal Nelleke zich vooral gaan richten op de decoratie artikelen. En zal ze u bij uw decoratiewens helpen. We maken alles op maat en met de hand. Uiteraard kunt u ook langs onze werkplaats komen om het e.e.a. te bespreken. En zelfs kunt u uw eigen hout uitzoeken.

Bent u ook op zoek naar onze unieke decoratie artikelen? Bekijk dan snel onze collectie!

Hieronder ziet u alvast een kleine greep uit ons assortiment decoratie artikelen. We zullen dit wekelijks aanvullen met nieuwe producten.

Ziet u uw eigen unieke decoratie er niet bij staan, of heeft u hem liever in een andere maat?

Via deze link kunt u meer informatie aanvragen!

Sorteer op
 • Spiegel met stalen lijst frame
  Spiegel met stalen lijst frame

  Omschrijving

  De lijst is gemaakt van staal mat zwart gecoat. De spiegels worden geheel op maat gemaakt en zijn in iedere afmeting te bestellen. De lijst liever in een andere maat of vorm? Bekijk dan gerust onze andere producten…

  € 101,00
 • Spiegel met oud eiken houten lijst
  Spiegel met oud eiken houten lijst

  Omschrijving

  De lijst is gemaakt van massief oud eiken latjes afkomstig van eiken wagonplanken. De spiegels worden geheel op maat met de hand gemaakt en zijn in iedere afmeting te bestellen. Wij sorteren het hout voor iedere…

  € 52,50
© 2015 - 2020 mijnmeubel.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel