Interieurontwerp en Advies

Uw woning inrichten is altijd een flinke klus. Mijnmeubel helpt daar graag bij. Naast dat Johnny de meubels zelf maakt heeft hij ook de opleiding architectuur afgerond. Daardoor heeft u bij ons altijd 1 aanspreekpunt van ontwerp tot montage. We helpen u graag met het maken van de juiste keuzes binnen uw interieur.

Uw interieur begint met een goed gesprek.

Wij helpen u graag verder met uw interieur wensen. Zo kunt u een afspraak maken en langskomen om samen te kijken naar de mogelijkheden. Op die manier doen wij er alles aan om u vanaf het begin zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. vaak hebben wij aan een aantal wensen al genoeg om een prachtig product voor u te maken. Of het nu gaat om Een prachtige boomstamtafel of een badkamermeubel, wij zorgen ervoor dat uw wensen uitgevoerd worden!

Een ontwerp naar uw wens.

Vaak al tijdens een gesprek maken we een aantal schetsen van wat u in gedachten heeft. Ook noteren we al uw wensen op een rij, zoals de afmetingen en de afwerkingen van het materiaal. Vervolgens kunnen wij beginnen met het maken van een ontwerp, vaak leveren wij die naderhand via de mail in 3D aan zodat u een duidelijk beeld heeft van wat u uiteindelijk krijgt. (Dit geldt natuurlijk alleen voor de producten die we op maat leveren.) Als dit ontwerp u aanspreekt en hiermee akkoord gaat maken wij nog een definieve tekening, hierop kunt alle maatvoeringen terugzien om misverstanden te voorkomen!

Voorbeelden.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van ontwerpen voor onze klanten, binnenkort wordt dit aangevuld met al onze nieuwste creaties.

 

Sorteer op
© 2015 - 2023 mijnmeubel.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel