Algemene voorwaarden

vinkBetalen bij afhalen!        vinkBezoek onze showroom!        vinkEuropees massief eikenhout!       vinkLage prijzen!

Algemene-voorwaarden

MijnMeubel.com is onderdeel van Femor.nl Door de door u gekozen artikelen bij MijnMeubel.com te bestellen geeft u te kennen dat u met de algemene voorwaarden van Mijnmeubel akkoord gaat. De algemene voorwaarden van Mijnmeubel vindt u hieronder.

1. PRIJZEN

We maken alle meubels in onze eigen werkplaats, er is geen tussenhandel en daardoor kunnen we alles scherp prijzen. Behalve de stalen onderstellen welke door een vaste leverancier gemaakt worden. Voor eventuele typefouten kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. MijnMeubel behoudt zich het recht eventueel prijzen te wijzigen.

2. BETALING

Wanneer u via onze webshop een bestelling heeft gedaan en de betaling in goede orde is ontvangen, gaat de productie van start. U krijgt bericht van ons wanneer het product bij u wordt thuisbezorgd.  Hiervoor wordt met u een afspraak gemaakt wanneer het u uitkomt. Betaling bij afhalen/bezorgen van de artikelen: u betaalt de producten wanneer u ze bij ons komt afhalen of wanneer we deze bezorgen, dit kan alleen contant. Wanneer de artikelen gereed zijn neemt MijnMeubel contact met u op om een afhaalafspraak te maken.

3. LEVERTIJDEN

De levertijd van onze producten is ongeveer 4-6 weken vanaf het bestelmoment. Gemiddeld zijn er op elk moment ongeveer 10-20 bestellingen in proces. Elke nieuwe bestelling sluit achteraan aan. Het kan soms voorkomen dat er een vertraging plaats vindt door ziekte of het niet kunnen leveren van het juiste hout door onze houtleveranciers. De leveringen van de oude wagondelen worden steeds minder. Hierdoor kan het voorkomen dat we de bestelling vanuit onze kant moeten annuleren. Dit proberen we altijd op te lossen maar soms kan de levertijd hierdoor vertraagd worden.

4. ANNULERINGEN

Annuleren van uw bestelling kan alleen wanneer er nog niet begonnen is met het productieproces. De bestelling kan niet geannuleerd worden wanneer de producten al in de maak zijn. Na toezending van uw bestelling c.q. goederen is annulering zonder geldige reden niet meer mogelijk omdat deze goederen altijd op maat zijn gemaakt.

5. BEZORGEN

Belangrijk: de bezorger komt altijd alleen, er dient voldoende hulp aanwezig te zijn om de meubels binnen te krijgen.

Mijnmeubel.com bezorgd door heel Nederland bij u thuis (m.u.v. De Waddeneilanden). Wanneer de producten van uw bestelling gereed zijn neemt een van onze medewerkers telefonisch contact met u op om een bezorgafspraak te maken.
Wanneer er onjuistheden staan vermeld in de door MijnMeubel vermelde gegevens aan u, dienen deze z.s.m. aan MijnMeubel gemeld te worden.
Uw producten worden thuisbezorgd of u kunt ze ophalen op onze werkplaats. Deze gegevens kunt u terugvinden op uw orderbevestiging welke u per e-mail ontvangt, of u klikt op contact.
Levering op afspraak geschiedt in onderling overleg met Houtentafelwinkel.Op zon- en feestdagen kan niet worden geleverd.

Kijkt u hier voor meer informatie over het bezorgen

6. GARANTIEVOORWAARDEN

De productgarantie is standaard 1 jaar. Deze garantie is alleen van toepassing voor schade of gebreken die ontstaan zijn door materiaal- of productiefouten.
Naast roestvrij staal verkopen wij ook onderstellen van normaal staal. Deze onderstellen kunnen in aanraking met vocht gaan roesten. Op het roesten van normaal staal zit geen garantie en schade veroorzaakt door deze roest wordt niet door ons vergoed.

Losse eiken bladen

Losse eiken bladen kunnen zonder te zijn vast gemaakt aan een onderstel krom gaan trekken. Wanneer het blad bevestigd is aan een goed onderstel dan wordt het blad weer recht getrokken. Het is aan de klant zelf om voor een goed onderstel te zorgen wat het blad voldoende ondersteunt. Vier losse poten op de hoeken van een groot blad biedt onvoldoende steun waardoor de tafel kan gaan doorzakken. Op doorzakken van losse bladen geven wij geen garantie.

Houdt er rekening mee dat hout, in dit geval europees eiken, altijd zal blijven werken. Voor eventuele toekomstige werkingen is MijnMeubel niet verantwoordelijk. Ons hout wordt direct vanuit de droogkamer aangeleverd door onze houtleverancier met een vochtpercentage van 8 tot 10%.
Normale slijtage valt niet onder deze garantie. De afnemer is verplicht zich als een goed afnemer te gedragen, waaronder bijvoorbeeld wordt verstaan dat de zaak goed en afdoende wordt onderhouden en oordeelkundig wordt behandeld.
Bij verkeerd gebruik zichtbare vervuiling, vochtproblemen of beschadiging vervallen de garantie aanspraken.
Klachten op producten dienen direct na constatering daarvan te worden gemeld.
Afwijkingen aan het geleverde betreffende kleur, slijtvastheid, structuur en dergelijke, welke uit technisch oogpunt aanvaardbaar zijn volgens geldende, gebruikelijke normen, dan wel handelsgebruik, kunnen het recht op garantie en/of schadevergoeding beperken of uitsluiten.

7. PRIVACY

Uw persoonsgegevens zijn bij het doen van uw bestelling opgenomen in het klantenbestand van Houtentafelwinkel. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst. U heeft ten alle tijden  recht op inzage in uw gegevens en verbetering van deze gegevens.

8. ADRESWIJZIGINGEN

Wanneer u van huisadres verandert door verhuizing, dient u MijnMeubel hiervan op de hoogte te stellen. Zolang Mijnmeubel.com geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij MijnMeubel bekende adres. Daardoor blijft u automatisch aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres worden afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling, geeft u toestemming  aan MijnMeubel om – ter controle – uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsregistratie.

9. AUTEURSRECHTEN

Alle auteursrechten en fotomaterialen welke gebruikt in deze website komen alle toe aan MijnMeubel. Het zonder toestemming van MijnMeubel of  gebruiken van de inhoud van deze website is niet mogelijk. Hiertegen zullen zo nodig juridische stappen worden ondernomen.

10. KLEURGEBRUIK

Op het scherm kunnen de afgebeelde kleuren afwijken van de werkelijkheid. De kleurechtheid van de producten op de website zijn afhankelijk van de instellingen van uw monitor en grafische kaart. Er zijn daarom geen rechten te ontlenen aan de weergegeven kleuren op de website.

11. EIGEN ONTWERP

Indien u dit wenst kunt u een eigen ontwerp maken van een meubelstuk, u kunt dan bij ons langskomen om samen een ontwerp te maken of u stuurt ons een tekening van uw ontwerp via e-mail of per post.
Voor de afmetingen en ontwerp van een meubelstuk bent u zelf verantwoordelijk, als na productie van het meubelstuk de afmetingen en ontwerp volgens uw tekening zijn geproduceerd kunt u hier verder geen rechten meer aan ontlenen, u bent dan verplicht het meubelstuk af te nemen en te betalen.

© 2015 - 2023 mijnmeubel.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel