Werkplaats en Productie

Om uw meubel of project kwalitatief, hoogwaardig en betaalbaar te kunnen maken hebben we bij Mijnmeubel het hele productieproces in eigen beheer. We schaven ons hout, verwerken het tot een meubel en tot slot voorzien we het ook van een beschermlaag. Ook het bezorgen van uw meubel wordt in eigen beheer uitgevoerd. Alleen het lassen van de frames wordt uitbesteed.

De werkwijze

Wannneer u onze definitieve productietekening heeft goedgekeurd kunnen wij beginnen met de productie. De tekeningen worden uitgewerkt en hetgeen wat uitbesteed wordt allemaal door vaste toeleveranciers verzorgd, zo wordt al het staalwerk uitgevoerd bij een vaste leverancier en ook worden de voorraden hout bij vaste leveranciers in heel Nederland ingekocht. Doordat we de meeste materialen op voorraad hebben kunnen we onze eigen productie snel in gang zetten. Dit gebeurd door onze vaste mensen veelal door Johnny Morren zelf zo is hij zeker van een goed eindproduct!

Werkplaats

We beschikken over  een machinale waarin we al het voorbereidend werk doen, waaronder het zagen, schaven en borstelen van het hout. Vervolgens wordt dit allemaal in elkaar gezet op de werkvloer. Ook het spuitwerk van de meubels verrichten we zelf, het hout wordt in de gewenste kleur gezet en blank afgelakt. Deze hele productie cyclus van begin tot eind hopen we in 3 tot 4 weken te verrichten. Voordat u het meubel komt ophalen of dat wij het bezorgen krijgt u tijdig een mailtje van ons met een productiefoto, wanneer het meubel gereed is!

Sorteer op
© 2015 - 2023 mijnmeubel.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel