Over ons

“Het pure ambacht, daar hou ik van. Vakmanschap uit eigen werkplaats. Een tafel bijvoorbeeld waar met vakkundig handwerk en veel liefde aan gewerkt is. Iets dat ik altijd al doe en zal blijven doen. Maar er zijn ook mensen die de voorkeur geven aan een tafel uit India. Per 100.000 verscheept en waar je goed naar moet kijken of het nou van hout of plastic is. Je ziet deze producten ook in de winkelstraten, alles lijkt op elkaar. Veel mensen vinden dat prettig, maar er zijn gelukkig ook mensen die iets anders willen. Vaak wordt dan gedacht, dat ‘iets anders willen’ gelijk veel duurder is. Maar je kunt beter een keer je geld goed uitgeven, dan drie keer aan een massaproduct. De mensen die verder kijken, komen bijvoorbeeld bij mijnmeubel.com terecht. Hier ligt de focus op het creëren van een heerlijke leefomgeving. Een woning waar je je prettig en lekker voelt en meubelstukken waar een verhaal aan zit en die een ziel hebben. Maatwerk met eerlijke en pure producten.

Mijnmeubel.com is een webwinkel online. Wij leveren onze producten door heel Nederland, Mijnmeubel is opgericht in 2015 en is een blijvend groeiend bedrijf die zich zo veel mogelijk specialiceerd in de wensen van de klant. 

Wij onderscheiden ons op een aantal punten ten opzichte van andere bedrijven. Één van deze punten is dat wij binnen 1 bedrijf verschillende producten en diensten leveren, of het nu gaat om uw complete inrichting van woonkamer tot badkamer bent u bij ons op het juiste adres. ook voor het leveren van maatwerk in verschillende materiaal afwerkingen kunt u bij ons terecht. de geleverde producten hoeven pas bij aflevering te worden betaald. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van 3D ontwerpen welke volledig naar de wens van de klant getekend en uitgevoerd kunnen worden.

De oprichter: Mijnmeubel.com is opgericht door Johnny Morren

Johnny Morren was ook al op jonge leeftijd aan het timmeren, maar hij koos al snel voor het vak meubelmaker, en heeft vele jaren in een meubelfabriek gewerkt, waar veel ervaring opdeed met zowel het restaureren als het maken van meubels. Omdat hij vond dat hij binnen dit vak op praktisch gebied veel ervaring had opgedaan, wilde hij zich ook graag specialiseren in het ontwerpen van meubels. En heeft de opleiding binnenhuis architect gedaan. Ondertussen heeft hij de juiste combinatie gevonden tussen het werken in de werkplaats en het tekenen, binnen Mijnmeubel verzorgt hij alle orders voor het Interieur gedeelte.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via info@mijnmeubel.com of telefonisch van maandag t/m vrijdag van 18:00 tot 22:00 en op zaterdag de gehele dag

Johnny Morren 06-57754138

Mijnmeubel.com

© 2015 - 2019 mijnmeubel.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel