Over ons

“Het pure ambacht, daar gaan wij voor"

 

“Het pure ambacht, daar gaan wij voor. Vakmanschap uit eigen werkplaats. Een meubelstuk waar met vakkundig handwerk en veel liefde aan gewerkt is. Dat is iets waar wij ons dagelijks mee bezighouden. Vaak wordt dan gedacht, dat ‘iets op maat laten maken’ gelijk veel duurder is. Maar in tegenstelling van de goedkopere meubels zijn onze producten wel duurzamer. De mensen die daarnaar op zoek zijn, komen bijvoorbeeld bij mijnmeubel.com terecht. Onze focus ligt op het creëren van een heerlijke leefomgeving. Een woning waar je je prettig en lekker voelt met meubelstukken waar een verhaal aan zit en die we met u hebben samengesteld. Maatwerk met eerlijke en pure producten.

 

“Waarom u het beste bij Mijnmeubel.com terecht kunt"

 

Mijnmeubel.com is een webwinkel online. Wij leveren onze producten door heel Nederland, Mijnmeubel is opgericht in 2015 en is een blijvend groeiend bedrijf die zich zo veel mogelijk specialiceerd in de wensen van de klant. 

Wij onderscheiden ons op een aantal punten ten opzichte van andere bedrijven. Één van deze punten is dat wij binnen 1 bedrijf verschillende producten en diensten leveren, of het nu gaat om uw complete inrichting van woonkamer tot badkamer bent u bij ons op het juiste adres. ook voor het leveren van maatwerk in verschillende materiaal afwerkingen kunt u bij ons terecht. de geleverde producten hoeven pas bij aflevering te worden betaald. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van 3D ontwerpen welke volledig naar de wens van de klant getekend en uitgevoerd kunnen worden.

Bekijk hier onze gemaakte ontwerpen

 

  • Uw wensen zijn voor ons een uitdaging. Samen met u maken we altijd het perfecte product.
  • Het woord néé kennen we niet. Voor alles hebben we altijd de juiste oplossing.
  • We werken uitsluitend met de meest duurzame materialen. 
  • Uw meubel is altijd uniek! De meubelen die we produceren zijn in een woonwinkel niet te vinden. 
  • Het hout sorteren we voor u, zodat het juiste hout bij u terecht komt.
  • We houden u voortdurend op de hoogte van het productie proces. 

Bekijk hier onze werkwijze

 

“Wij zijn een familiebedrijf met liefde voor het vak"

 

Johnny Morren was al op jonge leeftijd aan het timmeren, maar hij koos al snel voor het vak meubelmaker, en heeft vele jaren in een meubelfabriek gewerkt, waar hij veel ervaring opdeed met zowel het restaureren als het maken van meubels. Omdat hij vond dat hij binnen dit vak op praktisch gebied veel ervaring had opgedaan, wilde hij zich ook graag specialiseren in het ontwerpen van meubels. En heeft de opleiding binnenhuis architect gedaan. Ondertussen heeft hij de juiste combinatie gevonden tussen het werken in de werkplaats en het tekenen, binnen Mijnmeubel zorgt hij ervoor dat elk unieke meubelstuk met de juiste aandacht gemaakt wordt.

Nelleke Morren-Vermeer heeft zich sinds kort ook gericht op het meubelvak. Zij zorgt ervoor dat alle offerte aanvragen en verschillende vragen worden beantwoord. Naast de administratie die zij uitvoert helpt ze u met het zoeken naar het perfecte meubelstuk binnen uw woning. Onze klanten gaan bij ons altijd tevreden de deur uit nadat we ze geholpen hebben om een uniek meubelstuk te creëren. 

 

“Wij helpen u graag met het compleet maken van uw woning"

Samen met onze klanten vinden we het altijd weer een uitdaging om de perfecte sfeer te creëren. Dit doen we samen met u vanaf de vloer tot aan de meubels. Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze?

Bekijk hier onze werkwijze

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via info@mijnmeubel.com of telefonisch van maandag t/m vrijdag van en op zaterdag de gehele dag

Johnny Morren: 06-57754138

Nelleke Morren: 06-11853156

Mijnmeubel.com

© 2015 - 2023 mijnmeubel.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel